mandag den 19. november 2012

Rester: Klatkager

Hvis du aldrig har smagt klatkager før, så er du gået glip af en ganske lækker, billig og vegetarisk nem ret. I bund og grund minder klatkager meget om amerikanske pandekager bare med mere tekstur. Og de smager fantastisk med sirup og smør.

Der skal kun en lille rest risengrød til en helt ny portion aftensmad.

Opskrift:

Ingredienser:
risengrød-rest
1-2 æg, alt efter størrelsen på resten
1-2 spsk sukker
1 tsk vaniliesukker
3-4 spsk mel
ca 2 spsk mælk

Fremgangsmåde
Hvis risengrøden virker stivnet, så rør den blød med en ske. Bland de øvrige ingredienser i, i den mængde, der giver den konsistens du ønsker. Grød-klatter steges i olie eller smør på en varm pande til de er gyldne. Spises med sirup eller fryses ned til senere brug.

Færdige gyldne klatkager

Ingen kommentarer:

Send en kommentar