fredag den 26. oktober 2012

Efterårsret: Jordskokkesuppe

At spise efter årstiderne er både billigt og miljøvenligt. Lige nu kan man købe fx rodfrugter til næsten ingen penge i butikkerne. Selv fik jeg en stor pose med nyhøstede jordskokker af min svigermor. Så for ikke kun at leve af bagte rodfrugter, fandt jeg en opskrift på jordskokkesuppe og hold da fast en god suppe!
Tilmed er opskriften er simpel og enormt billig.

Opskrift:

Ingredienser:
300 g skrællede jordskokker i tern
1 løg i tern
150 g skrællede kartofler i tern
1 liter hønsebouillon
ca. 2 dl fløde
Citronsaft

Fremgangsmåde:
Svits grøntsagerne i olie i en gryde. Tilsæt bouillon og lad koge i 30 min. Blend suppen og tilsæt føde og muskat efter smag. Smag til med citronsaft og salt og peber. Server med flütes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar