torsdag den 15. november 2012

Svensk pølseret: vegetarisk remake

Svensk pølseret er både super lækkert og billigt, men da jeg er på "kødstrejke" på ubestemt tid har jeg lavet en vegetarisk version, der minder om den originale.
Det nemme ville være at skifte pølserne ud med sojapølser, men de er så dyre, at jeg ikke har prøvet dem endnu.

Opskrift

Ingredienser

1 løg
2 dl fløde
1 ds tomatkoncentrat
500-700 g kogte kartofler
1 ds baked beans
Paprika
Ketchup

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne, skær dem i stykker og kog dem møre. Dette kan gøres på forhånd. Ved at skære kartoflerne før de koges i stedet for efter, modvirker man, at de falder fra hinanden.
I en anden gryde steges løg klare og bløde. Der tilsættes fløde, tomatkoncentrat og baked beans og retten smages til med paprika og evt. ketchup. Kort før retten skal serveres kommes kartoflerne i for at varme igennem. Serveres med groft brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar